Diensten P1000 Glasbewassing

Glazenwassen hand

Glazenwassen

Glazenwassen is een essentiële dienst die gericht is op het reinigen en onderhouden van ramen en andere glazen oppervlakken. Het omvat het gebruik van gespecialiseerde gereedschappen en reinigingsmiddelen om vuil, vlekken en strepen te verwijderen, waardoor de ramen helder en schoon worden. Glazenwassers werken vaak op verschillende locaties, van residentiële woningen tot commerciële en industriële gebouwen.

zonnepanelen reinigen

Zonnepalen reinigen

P1000 Zonnepanelen reiniging.
Voor stralend schone panelen die weer efficiënt energie(en Geld) op leveren. Wij werken met een telescopisch osmose systeem voor een streep loos resultaat

bied een scherp tarief voor het schoonmaken van uw zonnepanelen. al vanaf 2.95,- p.p

Dus vraag ook hiervoor snel een offerte aan!

houtwerk reinigen

Houtwerk reinigen

Het schoonmaken van kozijnen en houtwerk omvat het verwijderen van vuil, stof, vlekken en andere verontreinigingen van de houten frames rond ramen, deuren en andere openingen in een gebouw. Dit proces draagt bij aan het behoud van de esthetiek en duurzaamheid van de houten oppervlakken, terwijl het ook de algehele uitstraling van de ruimte verbetert.

Veranda schoonmaken

Veranda's schoonmaken

Een veranda is een verlengstuk van je woning, je hebt er extra ruimte door en kan langer buiten genieten.  Net zoals je je woning schoon houdt en reinigt moet dat ook met een veranda gebeuren en is het prettig dat een veranda zo veel mogelijk licht doorlaat. Groene en zwarte aanslag moet verwijderd worden om te voorkomen dat het in uw veranda trekt.