Glazenwasser nodig?

Heeft u een Bedrijf of woont u in Ulft en opzoek naar een glazenwasser? zoek niet verder! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij P1000 Glasbewassing

Glazenwasser Ulft

Particulier / Bedrijven

Wij merken dat Glazenwassers in Ulft een slechte naam hebben. vaak zijn de glazenwassers brutaal en kunnen zelfs agressief worden. zeker voor particulieren is het geen fijn idee dat je bijna te maken hebt met criminelen. Daarom werken wij alleen met ervaren en fatsoenlijk personeel.

Wat kan P1000 schoonmaakbedrijf voor u betekenen?

Onze Diensten:

  1. Glasbewassing voor zoal binnen als buiten. wij reinigen u ramen grondig en nemen altijd de kozijnen en direct omliggende houtwerk mee. Dus uw woning zal weer een verzorgede uitstraling hebben
  2. Reinigen van Veranda’s: wij zijn gespecialiseerd in schoonmaken van Veranda’s van glas en van policarbonaat.
  3. Reinigen zonnepanelen: Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen, zowel op platte daken als op schuine daken. wij komen nagenoeg bij alle panelen ongeacht de hoogte.

Werkwijze:

  1. Veiligheid en Professionaliteit: Wij zijn volledig opgeleid en uitgerust met het  juiste gereedschap en apparatuur om de klus veilig en efficiënt uit te voeren. U kunt erop vertrouwen dat uw eigendom in goede handen is.
  2. Flexibiliteit: We begrijpen dat elk huis anders is, daarom bieden we flexibele schema’s die passen bij uw behoeften en planning.
  3. Natuur en milieu: We streven ernaar om milieuvriendelijke schoonmaakmethoden te gebruiken en minimaliseren het gebruik van chemicaliën waar mogelijk, zonder af te doen van het resultaat.

 

glazenwassen Ulft

Traditioneel met de hand wassen

Osmse bewassing

Glazenwassen doormiddel van Osmosewater

Glazenwassen-hoogwerker

Ramenwassen met een hoogwerker

zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Snel

Hoe snel kunnen we komen?

Omdat we snappen hoe belangrijk het soms kan zijn dat u snel de ramen gewassen wilt hebben. voor bijvoorbeeld een feestje of visite doen wij ons uiterste best op snel te reageren. Gemiddeld kunnen we al heel snel langs komen, meestal binnen een week.

prijs glazenwasser

Wat kost een glazenwasser?

Wij bieden scherpe prijzen zonder af te doen van kwaliteit. wiltu een snelle prijsindiactie voor een uw woning of bedrijfspand? vraag dan snel een geheel gratis en vrijblijvende offerte op bij P1000 Glasbewassing

 

contact Glazenwasser

Hoe contact?

U kunt ons altijd bereiken via de telefoon en email. U kunt ook het formulier invullen op de site.
Tel nr: 06 28 2003 44
Email: glasbewassing@p1000.nl