Ramen lapper nodig?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Doetinchem? zoek niet verder! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij P1000 glasbewassing

“Uw uitzicht onze zorg”

Wij zijn een Glazenwassersbedrijf werkzaam in Doetinchemen de Achterhoek, gespecialiseerd in ramen lappen, reiniging van zonnepanelen, veranda’s en gevels van zowel particulieren als bedrijven. Bovendien wordt bij ons alleen gewerkt met het beste gereedschap en ervaren, betrouwbare mensen. Een betrouwbare glazenwasser in Doetinchem. En dat al ruim 25 jaar.

Particulier huis

Ramen Lappen Doetinchem

Particulieren.

Waarom je ramen laten wassen door een professionele glazenwasser?

 1. Algehele uitstraling: Het reinigen van zowel de ramen als het houtwerk van je huis kan de algehele uitstraling van je woning verbeteren. Het verwijderen van vuil, stof en vlekken van zowel het glas als het houtwerk kan ervoor zorgen dat je huis er fris en goed onderhouden uitziet.
 2. Langere levensduur: Regelmatig reinigen van het houtwerk kan helpen om de levensduur ervan te verlengen. Vervuiling en ophoping van vuil kunnen leiden tot vroegtijdige slijtage van het hout, maar door regelmatig schoonmaken kun je dit voorkomen.
 3. Bescherming tegen schade: Vervuiling en vuil kunnen schade veroorzaken aan zowel het glas als het houtwerk van je huis. Bijvoorbeeld, bij houtwerk kan vuil leiden tot verkleuring en zelfs rotting als het niet regelmatig wordt gereinigd. Door regelmatig schoonmaken kun je dit voorkomen en de structurele integriteit van je huis behouden.
 4. Efficiëntie: Het is handig om P1000 Glasbewassing in te huren dat zowel de ramen als het houtwerk van je huis kan reinigen. Dit bespaart tijd en moeite omdat je maar één afspraak hoeft te maken en één team van specialisten inhuurt om beide taken uit te voeren.
 5. Complementaire diensten: wij als glazenwassers bieden ook aanvullende diensten aan, zoals het reinigen of behandelen van houtwerk, wat kan helpen om het te beschermen en de uitstraling van je huis verder te verbeteren.

Al met al kan het inhuren van een glazenwasser die ook het houtwerk van je huis kan reinigen een slimme investering zijn om je huis er op zijn best uit te laten zien en het goed te onderhouden voor

Glazenwasser Bedrijven

Ramen Lappen voor bedrijven

Ramen Lappen in Doetinchem:
Laat Uw Ramen Stralen!

Welkom bij onze professionele ramen lappen service in Doetinchem! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het reinigen van ramen, of het nu gaat om uw woning, kantoor of bedrijfspand. Onze toegewijde team van experts staat klaar om uw ramen te laten stralen en een helder zicht te bieden, zowel binnen als buiten.

Waarom Professioneel Ramen Lappen?

Het belang van schone ramen wordt vaak onderschat. Schone ramen dragen niet alleen bij aan de esthetiek van uw gebouw, maar ze hebben ook praktische voordelen. Een helder zicht vanuit uw ramen bevordert natuurlijk licht en kan zelfs de gemoedstoestand en productiviteit verbeteren. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van uw ramen en voorkomt het schade door ophoping van vuil en mineralen.

Onze Diensten

Onze diensten omvatten zowel het reinigen van de binnen- als de buitenkant van uw ramen. We maken gebruik van hoogwaardige reinigingsapparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om optimale resultaten te garanderen. Ons ervaren team behandelt ramen van alle formaten en materialen, inclusief glas, kunststof en aluminium.

Binnenkant Reinigen: Onze specialisten zorgen voor een grondige reiniging van de binnenkant van uw ramen, inclusief het verwijderen van stof, vingerafdrukken en andere vervuiling die het zicht kunnen belemmeren.

Buitenkant Reinigen: Voor de buitenkant van uw ramen bieden we een uitgebreide reinigingsservice, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoge verdiepingen. We garanderen een streeploos resultaat en een glanzende uitstraling voor uw gehele pand.

Periodiek Onderhoud: Om uw ramen in optimale conditie te houden, bieden we ook periodieke onderhoudsplannen op maat. Hiermee zorgen we ervoor dat uw ramen regelmatig worden gereinigd volgens een vooraf bepaald schema, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over planning.

Waarom Kiezen voor Ons?

 • Professionaliteit: Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals met jarenlange ervaring in de branche. We streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen en klanttevredenheid.
 • Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op onze punctualiteit en betrouwbaarheid. We komen op tijd aan en leveren onze diensten volgens afspraak.
 • Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze reinigingsactiviteiten veilig worden uitgevoerd, zowel voor ons team als voor uw eigendommen.
 • Milieuvriendelijkheid: We streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en praktijken om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Neem Contact Op!

Klaar om uw ramen te laten stralen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken. Ontdek zelf het verschil dat professioneel ramen lappen kan maken voor uw woning of bedrijf in Doetinchem!

Doetinchem

Wetenswaardigheden over Doetinchem

Zeker! Hier zijn enkele interessante feiten en wetenswaardigheden over Doetinchem:

  • Romeinse Oorsprong: Doetinchem heeft zijn oorsprong in de Romeinse tijd. De naam “Doetinchem” is afgeleid van het Latijnse “Villa Ductinckhem”, wat “nederzetting bij de doornstruiken” betekent. Deze naam verwijst naar de struiken die langs de rivieroevers groeiden.
  • Stadrechten: Doetinchem verkreeg stadsrechten in 1236 van Graaf Otto II van Gelre. Hierdoor is het een van de oudste steden in de regio.
  • Kasteel Slangenburg: Dit imposante kasteel, gelegen aan de rand van Doetinchem, dateert uit de 17e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig doet het dienst als klooster en herbergt het een abdij van de Congregatie van de Broeders van Onze Lieve Vrouw van Zeven Smarten.
  • Sint-Catharinakerk: De Sint-Catharinakerk is een opvallend gotisch bouwwerk in het centrum van Doetinchem. De oorspronkelijke kerk stamt uit de 15e eeuw, maar is in de loop der eeuwen verschillende keren gerenoveerd en uitgebreid.
  • Textielindustrie: In de 19e en 20e eeuw floreerde de textielindustrie in Doetinchem. Veel fabrieken produceerden textielproducten zoals kleding en stoffen, wat de economie van de stad sterk beïnvloedde.
  • Sport: Sport speelt een belangrijke rol in Doetinchem. De stad is de thuisbasis van voetbalclub De Graafschap, die zijn thuiswedstrijden speelt in het stadion De Vijverberg. Daarnaast zijn er tal van sportverenigingen en faciliteiten voor verschillende sporten, waaronder tennis, hockey en atletiek.

Met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en prachtige natuur biedt Doetinchem voor elk wat wils. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, sport, kunst of gastronomie, deze stad heeft genoeg te bieden om te ontdekken en van te genieten.

Werkzaam in de volgende plaatsen:

Zevenaar                Didam

Wehl                        Silvolde

Gaanderen            Terborg

Zelhem                   Ulft